Tijdens je zwangerschap, bevalling en kraambed gebeurt er van alles met je lichaam. Kwaaltjes horen er absoluut bij, maar ze mogen niet gaan overheersen. Als dat bij jou het geval is, dan is het goed om dat met ons te bespreken. En wij hebben een bijzonder specialisme om je hierbij te helpen.

Als enige in de regio, zijn wij namelijk verloskundige homeopaat. Wij vinden namelijk dat homeopathie een ideale methode is om weer beter in balans te komen in deze bijzondere periode. Je moet daar optimaal van kunnen genieten en dan mogen kwaaltjes je niet in de weg zitten. Misselijkheid, bekkenklachten, angst voor de bevalling en tepelkloven zijn voorbeelden die goed te behandelen zijn met homeopathie.

Wat is homeopathie?
Met kleine hoeveelheden natuurlijke geneesmiddelen prikkelen we je balanssysteem (ook wel je weerstand genoemd). Op die manier herstelt je lichamelijke, emotionele en geestelijk evenwicht en kom je dus weer in balans met jezelf. Klachten verdwijnen, jij zit weer een stuk beter in je vel. Dankzij homeopathie ga je dan ook met een fijner gevoel je bevalling tegemoet én je zorgt tegelijkertijd voor een goede start van je kindje. De kans op bijvoorbeeld darmkrampjes en spruw worden door homeopathie een stuk kleiner.