Denk je dat je baat kan hebben bij homeopathie? Maak dan een afspraak voor ons speciale homeopathisch consult. Gewoon bij ons op de praktijk. Samen zoeken we naar een natuurlijk middel dat het beste bij jou als persoon en jouw klachten past. We kijken namelijk niet puur en alleen naar de klachten. Ook algemene zaken als je slaap- en eetgewoontes, persoonlijkheidskenmerken en jouw kijk op het leven nemen we mee in onze zoektocht naar het perfecte middel voor jou.

Anne en Joyce hebben allebei de opleiding gevolgd voor verloskundige homeopaat. Deze specialiteit wordt ook erkend door de zorgverzekeraars. Wanneer je aanvullend verzekerd bent, krijg je over het algemeen (een deel van) de kosten vergoed. Vraag ernaar bij je zorgverzekeraar.

Verloskundigen Zuidwesthoek is ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).

Onze verloskundige homeopaat vertelt je graag of homeopathie ook jou kan helpen tijdens je zwangerschap. Ook als je bij een andere praktijk bent aangemeld voor je verloskundige zorg, ben je van harte welkom voor een consult homeopathie.
Neem contact met ons om een afspraak te maken.

Indien u klachten heeft mbt de homeopatische begeleiding vragen we u dit met ons te bespreken. Ook kunt u hiervoor terecht op de website van de NVKH.